Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Serigrafie

Bijna al onze kledingstukken kunnen naar wens worden gepersonaliseerd.
Naar eigen behoefte worden drie verschillende methoden toegepast : de serigrafie, het borduurwerk of de thermisch transfer. De drie methoden worden gemaakt met materialen van de beste kwaliteit voor het optimaal drukken van uw grafische afbeeldingen, logo's of alfanumerieke tekst.

Serigrafie (= zeefdruk) is een directe druktechniek, waarbij de inkt door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas wordt gedrukt op de kleding. Serigrafie geeft een optimaal resultaat op kleding zoals T-Shirt, polo en sweatshirt. Een kleding met een zeefdruk wordt niet wasbaar op meer dan 30°C.

De serigrafie is op een zeer aantrekkelijke prijs vanaf een aantal van 15 stuks.

Wij zullen u een bestek geven op basis van uw informaties.

Met de beschrijving van elke artikel, zal u een digit vinden waar u alle uw wensen over uw personalisatie mag plaatsen.

De informaties die wij nodig hebben :

  • plaats van de personalisatie op de kleding (bij voorbeeld op de borst, op de rug …)
  • afmetingen van de personalisatie (hoogte en breedte in cm)
  • kleur(en)
  • als er het niet maar over een woord gaat (naam, voornaam...), maar over een logo, dan hebben wij een goede kwaliteit bestand van uw logo nodig (jpg, pdf, ai, eps…); u mag deze onmiddelijk op onze website uploaden
  • andere artikelen te personaliseren
  • totale hoeveelheid te personaliseren

U mag ook ons uw aanvraag door een gewoon email sturen : info@vanassche-pro.be.

Als de kleding op voorraad is, zal dan de levering binnen 2 weken of 4 gebeuren.

Wanneer u nog niet over een logo beschikt, zal onze grafische ontwerpster u helpen er één te maken sarah@vanassche-pro.be. Contacteer maar haar daarover en een bestek zal volgen.

Vergeet niet dat met een gepersonaliseerde kleding, versterkt u het imago en de identiteit van uw bedrijf in de ogen van de klanten.