U kan ons catalogus alleen maar ter informatie nakijken, maar ook om iets te kopen. Alle prijzen zijn BTW 21% niet inbegrepen. Maar wij geven u ook de prijs BTW inclusief aan. Om uw mandje gemakkelijk in te vullen, hebben wij een zeer eenvoudig methode gekeusd. U kan ons catalogus bekijken en tegelijkertijd alle artikelen die u belangstelling ervoor toont, in uw mandje plaatsen. Zijn inhoud is voortdurend controleerbaar. Om uw mandje te bereiken, hoeft u maar op de land "Belgïe" te klikken. Wilt u graag uw gegevens aanvullen, en vergeet dan niet uw telefoon nummer. Dat nummer is belangrijk voor ons om u eventueel een extra informatie te vragen, en het is ook nodig voor onze vervoerder in geval van een leveringsprobleem.
Vergeet dan ook niet ons te waarschuwen indien facturatie adres verschillend is van levering adres.

Korting

Wij houden rekening met de kortingen volgens het aantal artikelen besteld.
Voor een identisch artikel, met de zelfde naam (of nummer), in dezelfde kleur, in 12 tot en met 35 exemplaren besteld, krijgt u een 10% korting. Als het identisch artikel, met de zelfde naam (of nummer), in dezelfde kleur, vanaf 36 exemplaren besteld is, dan krijgt u een 20% korting.

Vervoerkosten

Het bedrag van de vervoerkosten staat op het einde van uw mandje en op de bestellingbon.

België
Gratis met een bestelling vanaf 80,00 € BTW inclusief.
Deelneming van 7,50 € BTW inclusief met bestellingen onder 80,00 € BTW inclusief.
Luxemburg, Frankrijk, Monaco
Voor Luxemburg, Frankrijk en Nederland, gratis met een bestelling vanaf 121,00 € BTW inclusief, anders deelneming van 15,73 € € BTW inclusief.
Nederland
Gratis levering met en bestelling vanaf 150,00 €.
Voor Monaco, gratis met een bestelling vanaf 605,00 € BTW inclusief.

Betaling en bevestiging van een bestelling

Wij vragen geen geheim van u ! Noch bankrekening, noch bankpasje, noch kredietkaart, noch pincode.
Uw betaling : door een gewone overschrijving, ofwel via de betalingsplatform van Ingenico.

Zodra wij uw betaling op onze banrekening ontvangen, zal uw bestelling automatisch bevestigd worden.

Leveringstermijn

Veel artikelen van ons catalogus zijn in voorraad, en zijn dus binnen enkele dagen leverbaar. Sommige zijn niet in voorraad, of zijn misschien verkocht (en in afwachting van een opnieuw bevoorrading). Dan zijn ze ongeveer binnen twee weken leverbaar. Enkele artikelen zijn ongeveer binnen drie weken of vier leverbaar.
Alle leveringstermijnen zijn ter informatie gegeven. Voor meer uitleg wat betreft ruiling bij voorbeeld, wilt u graag kijken naar rubriek Algemene verkoopsvoorwarden.