Bijna al onze kledingstukken kunnen naar wens worden gepersonaliseerd.

Naar eigen behoefte worden drie verschillende methoden toegepast : de serigrafie, het borduurwerk of de thermisch transfer. De drie methoden worden gemaakt met materialen van de beste kwaliteit voor het optimaal drukken van uw grafische afbeeldingen, logo's of alfanumerieke tekst.

 

Onze thermische transfers (TT) zijn in een gespecialiseerd buitenlands atelier geproduceerd en dan door ons via een speciale pers aangebracht. De TT is een transparant drager waarop uw logo met een speciale inkt bedrukt is. U mag ze dikwijls wassen als u rekening houdt van de temperatuur op het etiket van de kleding (van 30°C tot 95°C). De prijs ervan is in twee delen: de bestelling van alle TT en het aanbrengen op de kleding. De TT is maar vanaf een aantal van 25 stuks leverbaar. Maar deze techniek geeft veel oplossingen voor onze klanten, waarvan de schoonmaak maatschappijen en de scholen. Inderdaad, zelfs als u 25 TT “moet” bestellen, moet u niet onmiddellijk het aanbrengen op 25 kleding maken. Als u bij voorbeeld een bestelling van 10 kleding met TT wilt plaatsen, zal u dan de 25 TT + 10 aanbrengen moeten betalen. Wij zullen voor u uw 15 laatste TT houden. U hebt een termijn van 2 jaren (de levertijd van een niet aangebrachte TT) om de 15 TT te gebruiken (zelfs per 1 of 2 stuks). U zal dan maar het aanbrengen moeten betalen.

 

Wij zullen u een bestek geven op basis van de volgende nodige informaties:

  • op welke artikel wenst u een thermisch transfer (naam of nummer van de kleding)
  • plaats van de thermisch transfer op de kleding (bij voorbeeld op de borst, kant van het hart)
  • aantal kleding
  • afmetingen van de personalisatie (hoogte en breedte in cm)
  • kleur(en) op de thermisch transfer
  • wij hebben een goede kwaliteit bestand van uw logo nodig (jpg, pdf, ai, eps…)

Zend maar ons uw aanvraag in een gewoon email info@vanassche-pro.be.

Als de kleding op voorraad is, zal dan de levering binnen 2 weken of 3 gebeuren (behalve de verlofdagen).

 

Wanneer u nog niet over een logo beschikt, zal onze grafische ontwerpster u helpen er één te maken sarah@vanassche-pro.be. Contacteer maar haar daarover en een bestek zal volgen.

Vergeet niet dat met een gepersonaliseerde kleding, versterkt u het imago en de identiteit van uw bedrijf in de ogen van de klanten.